Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На війні загинув Воїн-земляк Святослав Талько..

Дата: 04.08.2023 11:54
Кількість переглядів: 534

Щирий жаль і невимовний біль огортає серця мешканців Пулинської громади через смерть справжнього патріота, який самовіддано боровся за незалежність і суверенітет країни, уродженця села Гута-Юстинівка Новозаводського старостинського округу – СВЯТОСЛАВА ВІКТОРОВИЧА ТАЛЬКА, 04.06.1987 року народження.

Рідні розповідають, що з початком повномасштабної війни Святослав Вікторович вирішив зі зброєю у руках боронити рідну країну, поклавши на вівтар справедливості і волі найцінніше  - власне життя.

Пулинська селищна рада й уся громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі дружини, батька, брата, рідних, близьких і друзів, висловлює щирі слова співчуття та схиляє голови у глибокій скорботі…

Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, а світлий спомин про подвиг Святослава Талька назавжди залишиться у пам'яті усіх, хто його знав, любив та шанував! 

Хоронитимуть полеглого Героя з усіма військовими почестями у м. Обухів, що на Київщині, де Воїн проживав разом із дружиною.

Хай Господь прийме його у свої обійми та подарує вічний спокій!

Світла і вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь