Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 21.07.2023 14:11
Кількість переглядів: 701

21 липня 2023 року під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Присутні члени комісії розглянули 4 питання порядку денного, зокрема:

  1. Про вжиття заходів, з урахуванням військової агресії російської федерації проти України, щодо забезпечення протипожежного захисту об’єктів аграрного сектору економіки під час збирання, переробки та зберігання продукції врожаю 2023 року.
  2. Про стан забезпечення населення якісною та безпечною для здоров'я питною водою.
  3. Про стан протипожежного водопостачання в громаді.
  4. Про заходи, щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та запобігання пожежної небезпеки в установах соціального захисту, охорони здоров’я, культури, освіти, в тому числі приватних.                                                                        

Фото без описуПо питаннях порядку денного інформували: начальник 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС  України в Житомирській області Сергій Довгалюк, головний спеціаліст безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Житомирського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Олександр Лігута, головний спеціаліст з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Пулинської селищної ради Борис Оріховський.

Фото без описуВраховуючи зміни і доповнення, члени комісії:

  • Затвердили перелік заходів щодо забезпечення протипожежного захисту об’єктів аграрного сектору економіки під час збирання, переробки та зберігання продукції врожаю 2023 року.
  • Затвердили План заходів щодо поліпшення стану зовнішнього протипожежного водопостачання у Пулинській селищній територіальній громаді.
  • Рекомендували відповідальним особам здійснювати виробничий лабораторний контроль безпечності та якості питної води у місцях водозабору та у розподільній мережі, а також проводити дезінфекцію об'єктів водопостачання та мереж, у т.ч. комплексна дезінфекція (гіперхлорування) водопроводу.
  • Відповідальним особам доручили проаналізувати стан протипожежного захисту підвідомчих об’єктів, матеріалів попередніх перевірок у сфері пожежної безпеки та забезпечити своєчасне виконання заходів, запропонованих ДСНС України у сфері пожежної та техногенної безпеки, а також вжити відповідні заходи щодо фактів порушень чи невиконання посадовими особами встановленого протипожежного режиму, вимог правил пожежної та техногенної безпеки тощо.

Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь