Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вихованка КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості» здобула Диплом I ступеня у Всеукраїнській виставці-конкурсі

Дата: 10.07.2023 16:59
Кількість переглядів: 1203

Талановита молодь Пулинської громади продовжує вражати своєю креативністю та поповнює власні колекції нагород у творчих конкурсах.

Сьогодні щиро вітаємо вихованку КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Тетяну Васильчук (керівник Людмила Подкаура), яка здобула Дипломом I ступеня на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» у номінації «М'яка іграшка».

У фінальному етапі виставки-конкурсу було представлено 1 241 роботу з 22 регіонів України у більш як 20-ти видах декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва. Дитячі роботи вражали яскравістю, оригінальністю, відповідністю сьогоденню та креативністю.

Приємно, що серед такої кількості робіт члени журі розгледіли творчу фантазію, високий виконавський рівень та неповторність роботи нашої землячки.

Щиро вітаємо з перемогою та від душі зичимо завжди бути в пошуку нових задумів і ідей, ніколи не розлучатися з натхненням, з кожним днем наповнюючи цей світ своїми чудовими роботами.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь