Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В останню земну путь провели Героя Сергія Боярчука…

Дата: 11.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 1721

Вчора Пулинська громада вкотре була у скорботі… Живим коридором, встеленим квітами, навколішки, у Пулинах, В’язовці та Сколобові стрічали Героя-земляка – 34-річного Сергія Валентиновича Боярчука, який загинув 4 липня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області, захищаючи незалежність і цілісність нашої країни.

Провести в останню путь Героя прийшли друзі, знайомі, однокласники, побратими, односельці, керівництво громади – усі ті, хто вважав за честь віддати шану Воїну.

Найщиріші співчуття родині, яку спіткало величезне горе висловив і очільник громади Олександр Гаврилюк:

«Складно знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про справжнього патріота, вірного Захисника України, щиру, позитивну і працьовиту людину – Сергія Боярчука, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі…»

Похоронили Героя з усіма військовими почестями на кладовищі у Пулинах, поруч із іншими Воїнами світла!

Низький уклін Захиснику! Вічна пам'ять! Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото надані "Редакція-медіацентр "Вісті""


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь