Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту

Дата: 05.07.2023 11:48
Кількість переглядів: 597

05 липня 2023 року відбулося чергове засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист). На порядку денному 2 питання:

  1. Про внесення змін в рішення селищної ради від 22.12.2020 №201 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021 -2023 роки на території Пулинської селищної ради».
  2. Про внесення доповнень до Програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення Пулинської селищної ради на 2023-2025 роки.

Фото без описуЧлени комісії підтримали проєкт рішення щодо внесення змін до додатку рішення селищної ради від 22.12.2020 №201 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2021-2023 роки на території Пулинської селищної ради», доповнивши Заходи програми розвитку фізичної культури і спорту у Пулинській селищній раді на 2021-2023 роки пунктом 6:

«Проведення заходів в рамках соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України».

Нагадаємо, що охочі активно провести відпочинок, мають нагоду потренуватися у нашому селищі на спортивній локації «Активні парки», розміщеній на стадіоні «Колос» Пулинської ДЮСШ, за адресою: вул. Грушевського, 58.

На локації працює координатор (Роман Мельник), з яким можна займатися фізичними вправами, брати участь у майстер-класах із різних видів спорту, естафетах, іграх тощо. Графік тренувань оновлюється щотижня, щоб усі охочі мали можливість активно провести дозвілля та фізично розвиватися. Ознайомитись із розкладом занять можна за покликанням: https://instagram.com/aktyvni_parky_pulynska_gromada?igshid=MzRlODBiNWFlZA==mmm

Враховуючи реалії сьогодення, пов’язані з війною росії в Україні, та виокремлення такої категорії військовослужбовців, як «зниклі безвісти», депутати підтримали проєкт рішення про доповнення п.5 Програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення Пулинської селищної ради на 2023-2025 роки, підпунктом:

«надавати допомогу родинам безвісти зниклих в зоні проведення бойових дій в результаті війни в Україні».

По питаннях порядку денного інформували начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк та начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь