Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Для волонтерського осередку при Пулинському ліцеї придбали 200 м сітки та 300 м спанбонду

Дата: 03.07.2023 16:39
Кількість переглядів: 58

Друзі, усі ви знаєте, що волонтерський осередок при Пулинському ліцеї продовжує працювати та забезпечує військовослужбовців з Пулинської громади, серед іншого, значною кількістю маскувальних сіток.

Кожен із Вас, за можливості, також долучається до підтримки наших волонтерок матеріально та плетучи сітки. Відгукнулися на клич про допомогу і працівники Пулинської селищної ради та її структурних підрозділів, які за підтримки очільника громади Олександра Гаврилюка, понад 4 тижні разом із іншими волонтерками плели сітки для якісного маскування наших військових та їх техніки.

Крім цього, за кошти з благодійного рахунку, відкритого у Пулинській громаді, у травні та червні 2023 року було придбано 2 рулони основи для маскувальної сітки (по 100 м кожен) та рулон спанбонду (300 м), загальною вартістю 10 655 грн (враховуючи послуги доставки).

Щира вдячність усім, хто своїми донатами та власною працею наближають нашу Перемогу!

Нагадуємо, що волонтерський осередок щоденно потребує людей, які б спільними зусиллями швидко та якісно виготовляли необхідну кількість сіток. Потреба є і вона постійна. Тому, за можливості підтримуйте осередок матеріально та фізично.

Для уточнення інформації зв’язуйтеся з координаторкою волонтерського осередку при Пулинському ліцею Наталією Пашківською у соцмережі фейсбук або за номером телефону – 0960133844.

Тримаймося! Разом неодмінно переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь