Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З нагоди Дня Конституції України до пам’ятника Тараса Шевченка поклали квіти

Дата: 28.06.2023 14:43
Кількість переглядів: 850

28 червня 2023 року Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян. На жаль, вдруге у правовому режимі воєнного стану.  

У цей день Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, секретар ради Людмила Метельська, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, працівники Пулинської селищної ради, представники підприємств, установ, організацій та небайдужі пулинці поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та хвилиною мовчання згадали пам'ять про усіх, хто віддав життя, виконуючи конституційний обов’язок.

Для нас, українців, Конституція – це про права і свободи, це про гідність, цінності, хребет нації, стійкість та нескореність. Тому ми відстоюємо своє право на свободу перед ворогом, ми захищаємо свою незалежність та світле майбутнє наступних поколінь.

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь