Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання очільника громади Олександра Гаврилюка з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 229

Дорогі мешканці Пулинської громади!

Вітаю Вас із визначним національним святом – Днем Конституції України

Прийняття основоположного документу держави 27 років тому поклало могутній фундамент для забезпечення національної злагоди, соціально-економічного та гуманітарного розвитку суспільства й політичної стабільності в Україні.

Сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними у кривавій та підступній війні з рашизмом, гостро усвідомлюючи першу статтю Конституції: «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава». 

Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя. Герої стоять на смерть за наше конституційне право бути вільними та незалежними. 

На превеликий жаль, сьогодні наша громада скорботно плаче за ще одним молодим життям, відважним Захисником, Миколою Лисюком, який у цей день повернеться додому на щиті…

Якби не було нам складно, ми точно знаємо, що Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

У цей знаменний день щиро зичу усім Вам миру і взаєморозуміння, яке сприятиме подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній родині та звершенню усіх планів заради світлого майбуття рідної України! Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь