Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Напередодні Дня Конституції у бібліотеці Пулинської селищної ради провели годину інформації із суб'єктами пробації

Дата: 27.06.2023 15:47
Кількість переглядів: 181

28 червня минає 27 років, як у 1996 році Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що стало визначною історичною подією в історії нашої незалежної держави. Конституція – основа розбудови європейської процвітаючої України, запорука єдності та гарантія прав і свобод кожного громадянина.

Напередодні Дня Конституції працівники бібліотеки Пулинської селищної ради провели з суб'єктами пробації, які перебувають на обліку в Житомирському районному секторі №8 філії Державної установи "Центр пробації у Житомирській області", за присутності начальника Тетяни Горбатюк, годину інформації "Конституція України і моє життя".

Бібліотекарі наголосили присутнім про особливе відзначення 27-річчя Конституції України в умовах воєнного стану, коли ворог відбирає у нас та наших дітей право на життя, освіту, свободу, право вирости українцями. Також учасники заходу переглянули відеофільм про Пилипа Орлика та історію Конституції, ознайомилися з літературою книжкової виставки-інсталяції "Державність, повернута через віки".

Нехай же в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення сподівань на краще й щасливе життя у власній державі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Матеріали надані бібліотекою Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь