Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська громада провела в останню путь Героя – Сергія Мошка

Дата: 19.06.2023 16:36
Кількість переглядів: 136

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших військових. Вже вкотре не обминає біда і нашу громаду.

Сьогодні пулинці живим коридором стрічали траурний кортеж із загиблим Воїном-земляком Сергієм Мошкомсанітаром-радіотелефоністом  медичного пункту 1 стрілецького батальйону, який загинув 10 червня 2023 року в районі села Нескучне Волноваського району Донецької області, рятуючи життя пораненим побратимам.

Віддати шану мужньому Захиснику України, який загинув за незалежність та територіальну цілісність країни, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця, прийшли близькі, друзі, знайомі, бойові побратими, керівництво громади та вдячні земляки.

Схиливши голови в скорботі вони ставали на коліна та покладали квіти перед жалобною процесією.

Життєвий шлях Сергія Мошка зупинився дуже рано, на 33-му році життя, та пам'ять про його подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Він навічно увійшов до лав Небесного Воїнства, і тепер з Небес захищатиме Батьківщину і усіх нас.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого Сергія Мошка. Складно знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. 

Низький уклін та щирі співчуття родині! Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя, захищав наш мирний сон і наше щасливе майбутнє.

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь