Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Концерт вдячності: творчий колектив 95-ї ОДШБр подякував мешканцям громади за своєчасну і відчутну підтримку

Дата: 19.06.2023 16:42
Кількість переглядів: 626

Цієї неділі, у День батька, у Центрі культури і дозвілля Пулинської селищної ради зібралося багато мешканців нашої громади, щоб стати частиною чуттєво-емоційного та оптимістично-життєствердного концерту вдячності від творчого колективу 95-ї ОДШБр.

Фото без описуВід початку війни наша громада активно долучилися до підтримки української армії, у тому числі 95-ї ОДШБр, якій разом із суб’єктами господарювання регулярно допомагали лісо- та пиломатеріалами.

Щоб подякувати за наш внесок у спільну Перемогу, для усіх присутніх звучали знайомі і незнайомі, та щоразу до глибини душі, музичні композиції у виконанні талановитих військовослужбовців бригади Ірини Берегової, Миколи Рябенького, Юлії Христової, Олени Міркулової та Юрія Демидюка.

Вражали незрівнянні виконавці не лише душевною атмосферою і мелодійністю своїх виступів, а й щирими та відвертими словами вдячності за усе зроблене.

«Із невеличкого струмочка виростає велика ріка, із невеликого рукостискання виникає велика і тривала дружба», - такими словами починав свій виступ підполковник Дмитро Нагорянський, який від імені керівництва бригади вручив очільнику громади та нашим землякам нагороди, пам’ятні сувеніри і подяки.

Від імені командира 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Олега Апостола, Дмитро Нагорянський передав Пулинському селищному голові Олександру Гаврилюку нагороду – хрест, який символізує причетність до 95-ї ОДШБр. Таку ж номерну відзнаку було вручено і начальнику відділу житлово-комунального господарства Пулинської селищної ради Івану Кайданюку.

Фото без описуІменними годинниками з символікою бригади нагородили місцевих підприємців Сергія Кузьменка та Євгенія Павлова, а також старосту Очеретянського старостинського округу Володимира Мороза.

За надану благодійну допомогу для наближення спільної Перемоги, за активну громадську позицію та внесок у підтримку Збройних Сил України, подяками від командування та усього особового складу 95-ї ОДШБр нагородили старосту Бабичівського старостинського округу Валентину Бовсунівську та старосту Пулиногутського старостинського округу Тетяну Кострицю, а також ФОП Сніжану Острогляд, ФОП Сергія Чайківського, керівника ТОВ «АКНАЛІТ» Олександра Олександровича Гаврилюка та приватних підприємців  Олексія і Миколу Іщенків.

Фото без описуСвою відзнаку на сцені у Пулинах отримав і зовсім юний волонтер Денис, мама якого несе військову службу на кухні військової частини, а син – постійний її помічник.

Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, за  високе почуття патріотизму, вірне служіння українському народу, мужність, професіоналізм та за постійну і тісну співпрацю із Пулинською громадою заради Перемоги України, вручив грамоти Пулинської селищної ради підполковнику Дмитру Нагорянському та майору Олександру Щербаку. Під шквальні оплески залу свою нагороду отримала також творча група 95 ОДШБр (керівник – Микола Рябенький.

Фото без описуФото без опису

Концерт вдячності запам’ятався пулинцям різними емоціями, подекуди меланхолійно-сумними та до болю щемливими, а подекуди – життєствердно-оптимістичними. Віримо, що зовсім скоро усі разом ми зберемося знову, щоб стати частиною концерту, присвяченому нашій перемозі.

Щира вдячність нашим Захисникам і Захисницям за кожен наступний день і надію на якнайшвидшу Перемогу нашої країни над окупантами! Слава Україні! Слава її хоробрим військовослужбовцям і щиросердому вільному народу!

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь