Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У добру путь, випускники!

Дата: 12.06.2023 16:18
Кількість переглядів: 823

Радісні посмішки дітей, схвильовані обличчя батьків, трішки сумні очі вихователів і душевна атмосфера – такими словами можна описати зворушливий випускний бал у Пулинському ЗДО №2 «Сонечко», який став ще одною вершиною на шляху у доросле життя для 26 майбутніх першокласників.

У цей день зала сповнилась надзвичайним теплом і захопленням, які у відповідь на талановиті виступи вихованців закладу, долинали від їх найрідніших.

Фото без описуВражали майбутні школярі незвичайним святом у стилі кіно. Гості мали унікальну нагоду переглянути 5 найбільш вражаючих кадрів про життя малечі у закладі дошкільної освіти, а саме: кадр 1-й – «Ностальгія», кадр 2-й – «Нам спокій тільки сниться», кадр 3-й – «Казковий», кадр 4-й – «Ліричний і дуже драматичний», кадр останній – «Прощальний».

Багато хороших слів було сказано в цей день і на адресу випускників, їх батьків, і на адресу директора закладу, вихователів, їх помічників та техперсоналу, бо ж саме завдяки спільним зусиллям і щоденній праці вдається виховувати талановитих, розумних, а головне – активних дітей, які мають свої мрії та уподобання.

Маленькі випускники з радістю демонстрували свої досягнення у виконанні пісень, віршів та танців, даруючи бурхливі емоції присутнім.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася директор закладу Віра Галушка, яка побажала діткам гарного навчання в школі, вручила кожному випускнику Диплом про успішне закінчення закладу дошкільної освіти, цікаві подарункові набори та солодкий тортик.

Фото без описуНа знак вдячності колективу з вітальним словом до них звернулися батьки вихованців, які з трепетом у душах і сльозами на очах висловили слова подяки за той внесок у розвиток їх малечі, який лишиться назавжди.

Символічним завершенням випускного став зворушливий танець матусь вихованців з вишитими рушниками, під якими пройшли діти на знак щасливої долі під мирним українським небом. Після цього діти загадали бажання та відпустили у небо повітряні жовто-блакитні кульки.

Фото без описуЄдине, що огортало сумом під час заходу стала хвилина мовчання за загиблими дітками, які постраждали через розв’язану росією війною та тремтливі пісні і танці із закликом «Ні війні!». Так не повинно бути… Ці маленькі янголята не заслуговують, щоб їх дитинство було затьмарене. Ми повинні захищати їх від цього лиха і боротися задля їх майбутнього. Разом, не поодинці. Підтримуючи один одного. Аж до Перемоги!

Фото без описуДорогі діти! Ми усі докладаємо зусиль, щоб у вашій пам’яті залишилися світлі і щасливі моменти дитинства. Бажаємо вам мирного шкільного життя, успіху у здобутті знань, а батькам підтримки, терпіння та сил. Нехай ваше батьківське плече завжди буде для дітей надійною опорою та оберегом.

Найщиріша вдячність нашим Захисникам і Захисницям за їх неспівмірну жертву на шляху до нашого майбутнього – вільного та європейського. Вічна пам'ять усім, хто на вівтар свободи поклав свої життя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь