Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинська громада втратила на війні Захисника Сергія Мошка

Дата: 14.06.2023 12:54
Кількість переглядів: 846

Сумна звістка з передової знову увірвалася у Пулинську громаду, принісши з собою смуток і страждання з приводу смерті нашого земляка, санітара-радіотелефоніста медичного пункту 1 стрілецького батальйону, солдата Сергія Мошка.

Життя мужнього Захисника, Сергія Олександровича Мошка, 1990 року народження, обірвалося 10 червня 2023 року в районі села Нескучне Волноваського району Донецької області.

Вірний Захисник, справжній патріот боронив Україну до останнього свого подиху, показавши стійкість, мужність та відданість своїй Батьківщині! Низький уклін та вічна пам’ять Герою, який віддав життя за суверенітет і територіальну цілісність нашої держави та кожного з нас!

Пулинська селищна рада та уся громада висловлює щирі слова співчуття сім’ї, родичам, близьким, друзям та побратимам загиблого військовослужбовця… У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі…

Нехай опіка Всевишнього та наші молитви полегшать гіркоту втрати і родинне горе. Світлий спомин про мужнього Захисника України назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Про місце та час створення живого коридору і прощання з нашим Захисником буде повідомлено додатково!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь