Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітання голови громади Олександра Гаврилюка зі Всесвітнім днем донора крові

Дата: 14.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 160

14 червня у всьому світі відзначають День донора крові – особливий день, покликаний нагадати суспільству про життєву необхідність донорства та висловити слова вдячності особливим людям – донорам, які безоплатно жертвують свою кров іншим.

Сьогодні кожен із нас чітко усвідомлює, що донорська кров – на вагу золота, а лише одна її доза може повернути до життя кількох пацієнтів. Безоплатна здача донорської крові або її компонентів є проявом безкорисливості, чуйності та милосердя.

Приємно, що мешканці та мешканки Пулинської громади також активно долучаються до добровільних донацій, формуючи ще одну лінію оборони України.

Освітяни, працівники ДСНС, підприємств, установ, організацій, студенти – люди різного віку та професій у нашій громаді здають кров, щоб рятувати життя нашим Захисникам і Захисницям, чиє тіло пронизує метал ворожих куль, цивільних, жінок і дітей, які зазнали травм внаслідок терористичних дій росії – кожного, хто перебуває на межі.

Шановні донори! Ви даруєте надію тим, хто її потребує, додаєте їм сил у боротьбі з хворобами. Ваша небайдужість, самовідданість і бажання допомогти заслуговують на повагу. Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, щастя, благополуччя і родинної злагоди.

Дякуємо вам, донори! Здавайте кров. Здавайте її зараз. Здавайте її регулярно. І нехай у світі пульсує життя!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь