Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громада отримала синьо-жовтий символ незламності від 79 прикордонного загону

Дата: 08.06.2023 08:42
Кількість переглядів: 90

Український прапор – це справжній символ боротьби і незламності нашої країни, національної єдності, честі та гідності! 

В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно ж, колір нашої перемоги, яку впевнено наближають Збройні Сили України, усі працівники на фронті і в тилу! 

Нещодавно Пулинська громада на знак вдячності від особового складу та начальника 79 ПРИКЗ В/Ч 2161 Державної прикордонної служби України отримала незвичайний дарунок – синьо-жовтий стяг з емблемою загону та підписами і позивними наших Воїнів, які надійним муром стоять на варті незалежності і суверенітету України.

Фото без описуЗа неодноразову підтримку та допомогу у забезпеченні підрозділу лісоматеріалами для обладнання бліндажів, військовослужбовці вирішили передати нашій громаді цей стяг – як символ віри і неминучої перемоги нашої країни. Очільнику громади Олександру Гаврилюку передали Подяку.

Фото без описуНагадаємо, що раніше, військовослужбовці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на знак подяки також передали у громаду емблему військового формування та під час особистої зустрічі подякували Пулинському селищному голові, керівникам структурних підрозділів ради, старостам старостинських округів та місцевим підприємцям, які активно долучилися до підтримки загону, вручили Подяки та провели незабутній концерт.

Пулинська громада разом з усіма її мешканцями продовжує підтримувати нашу армію та вчасно реагувати на запити військовослужбовців різних підрозділів. Ми працюємо задля Перемоги! Разом нам усе точно вдасться. Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь