Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Працівники служби у справах дітей Пулинської селищної ради здійснили профілактичний захід (рейд)

Дата: 09.06.2023 14:26
Кількість переглядів: 894

8 червня 2023 року у рамках рейду «Канікули» працівники служби у справах дітей Пулинської селищної ради разом із фахівцем з соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради» Аліною Грибан здійснили профілактичний захід (рейд), з метою обстеження умов проживання дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та дітей у сім’ях опікунів/піклувальників на території громади, у населених пунктах Мартинівського, Бабичівського, Новозаводського та В’юнківського старостинських округів.

Обстежено житлово-побутові умови проживання 15 родин, в яких виховується 41 дитина. За результатам рейдового заходу складено акти обстеження житлово-побутових умов. Членам сімей роз’яснено законодавство щодо протидії домашньому насильству, відповідальності за вчинення домашнього насильства, наслідків та впливу насильства на формування особистості дитини.

Батькам було наголошено про належне виконання батьківських обов’язків, недопущення конфліктних ситуацій в сім’ях та у присутності дітей, рекомендовано уважніше ставитися до соціального оточення та проведення дозвілля дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм утримання помешкання, ведення здорового способу життя, правил пожежної безпеки в побуті.

У зв’язку з воєнним станом в країні, було звернено особливу увагу батьків на зайнятість дітей під час літніх канікул. Ці сім’ї і надалі перебуватимуть на контролі працівників служби у справах дітей. 

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь