Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання 33 чергової сесії селищної ради 8 скликання  

Дата: 09.06.2023 09:10
Кількість переглядів: 627

08 червня 2023 року під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулася тридцять третя чергова сесія VIII скликання. На засідання прибули 14 із 26 обраних депутатів, які розглянули 48 питань порядку денного, з них 36 – земельного напряму та різне.

Фото без описуУ ході слухання депутати одноголосно підтримали рішення щодо внесення змін до рішення 30 сесії 8-го скликання від 16.02.2023 р. та прийняли у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади в особі Пулинської селищної ради об'єкти цивільного захисту (протирадіаційні укриття), які знаходяться в с. Ясна Поляна.

Розглянувши звернення Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області, було вирішено надати дозвіл на переобладнання орендованих Червоноармійським районним судом приміщень, площею 9,2 м², та попередити орендаря про недопустимість втручання у несучі конструкції будівлі і порушення комунікацій під час переобладнання орендованих приміщень.

З метою створення Єдиної системи відеоспостереження на території громади та покращення обслуговування обладнання, з відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури селищної ради на баланс КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради передали 3 системи зовнішнього відеоспостереження та 2 відеокамери.

Фото без описуОдноголосно депутати підтримали рішення щодо прийняття безоплатно у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади в особі Пулинської селищної ради сміттєвоза для збору та перевезення твердих побутових відходів: марка MAN, рік випуску 2007, як гуманітарну допомогу від Вонгровецького повіту (Республіка Польща). Балансоутримувачем сміттєвозу для збору та перевезення твердих побутових відходів визначили Комунальне багатогалузеве підприємство «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради.

У ході засідання депутати затвердили:

  • Програму соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення Пулинської селищної ради на 2023 – 2025 роки у новій редакції.
  • Перелік уточнених назв вулиць у населеному пункті – село В’язовець Пулинської селищної  територіальної громади.
  • План роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року.

Крім цього, внесли зміни та доповнення до Програми «Творча обдарованість» Пулинської селищної ради на 2019-2023 рік та, враховуючи протокол засідання комісії з найменування або перейменування площ, вулиць, провулків, парків, скверів та інших об'єктів на території Пулинської селищної ради від 30.05.2023 р. №4, результати громадського обговорення, перейменували  вулицю 1 Травня на вул. Соборності в смт Пулини.

Фото без описуОбговорюваним стало питання внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік. 

Значну частину часу депутати приділили детальному вивченню та аналізу понад 36 земельних питань.

По питаннях порядку денного інформували: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, секретар ради Людмила Метельська, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, начальник фінансового відділу Людмила Сак, завідувач сектору земельних відносин Василь Владиченко.

Детальніше ознайомитися з рішеннями сесії можна буде згодом на офіційному сайті громади у розділі «Документи».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь