Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту

Дата: 07.06.2023 12:36
Кількість переглядів: 582

07 червня 2023 року відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист). На порядок денний було винесено 5 питань.

У ході засідання присутні члени комісії заслухали інформацію начальника відділу освіти Наталії Опанащук та підтримали проєкт рішення щодо внесення змін та доповнень до Програми «Творча обдарованість» Пулинської селищної ради на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням 13-ї сесії Пулинської селищної ради 7-го скликання від 13.12.2018 року №598,  виклавши Програму у новій редакції (згідно з додатком).

Секретар ради Людмила Метельська, серед іншого, поінформувала про перейменування вулиці 1 Травня на вул. Соборності в смт Пулини, відповідно до чинного законодавства та засудження комуністичного й націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні.

Крім цього, члени комісії підтримали проєкти рішень щодо затвердження  переліку уточнених назв вулиць у населеному пункті – село В’язовець Пулинської селищної територіальної громади, затвердження програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення Пулинської селищної ради на 2023-2025 роки у новій редакції та затвердження плану роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь