Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

25 юних читачів бібліотеки Пулинської селищної ради взяли участь у розважально-пізнавальній програмі «Тут живе дитинство»

Дата: 02.06.2023 08:37
Кількість переглядів: 293

Літо улюблена пора дітвори і починається вона із прекрасного свята радості і надії – Міжнародного дня захисту дітей.

1 червня працівники бібліотеки Пулинської селищної ради вирішили потішити юних читайликів книгозбірні, влаштувавши для постійних користувачів бібліотеки незабутню розважально-пізнавальну програму «Тут живе дитинство».

До активностей долучилися 25 дітей громади. Стартували у місцевій книгозбірні, де учасники познайомилися між собою та почули правила проходження кейс-круїзу. Наші бібліотекарі привітали дітей з початком літніх канікул, побажали їм гарного літнього відпочинку та пообіцяли надзвичайні пригоди на різних локаціях.

Натхненні загадковою атмосферою та таємничими підказками, діти з задоволенням рухалися різними станціями, шукаючи частини лайнера для подорожей.

Так, малеча побувала на станції «Загадкова», де метикували над розгадуванням загадок, «Спортивна» – демонстрували спритність у вправах з м'ячем, «Казкова»  створювали казку з миттєвих реплік, які вважали найбільш вдалими, «Ігрова» – проходили тернистий шлях до непізнаних вершин, де на них чекав таємничий подарунок, «Театральна» – вживалися у ролі відомих персонажів казки «Ріпка» на новий лад  і, врешті, разом дісталися до зупинки «Сюрприз», на якій кожен учасник та учасниця квесту отримали солодкі подарунки.

Цікавим та веселим виявився перший день літа у нашої малечі. Віримо, що так само райдужно та емоційно воно і закінчиться, принісши усім нам неминучу Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь