Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

В останню путь проводжали військовослужбовця Артема Моськіна

Дата: 07.06.2023 16:43
Кількість переглядів: 553

Сьогодні Пулинська громада вкотре у скорботі. Книга болю нашої громади поповнилася ім’ям ще одного Захисника, справжнього чоловіка та патріота - Артема Моськіна.

За словами старости Кошелівського старостинського округу Станіслава Климчука, Артем Сергійович прожив коротке і непросте життя, рано втратив батьків, та справжньою сім'єю для хлопця стали рідні тітки, які виховували його у любові та повазі до своєї країни та до власної сім'ї.

Шкільні роки та більшу частину свого життя Артем Моськін провів у с. Веснянка, хоч і народився у Бахмуті, тоді ще Артемівську. Рідні розповідають: хлопець ніколи не думав, що повернеться у ті краї, тим паче у такий час та у такому статусі.

Завтра у нашого Захисника був би 34-й день народження, його з квітами вітали б рідні та друзі, та, на превеликий жаль, сьогодні усі, хто знав, любив і поважав Артема Моськіна, зі сльозами на очах, навколішки, проводжали його в останню дорогу.

Мешканці сіл В'язовець, Кошелівка, Веснянка зустрічали траурний кортеж з тілом загиблого Героя живим коридором, встеленим квітами. З подвір’я рідного дому військовослужбовця Артема Моськіна траурна процесія вирушила на місцеве кладовище, де Захисника поховали з усіма військовими почестями. 

Слова співчуття родині, друзям, військовим побратимам з приводу тяжкої втрати висловили очільник громади Олександр Гаврилюк та староста Кошелівського старостинського округу Станіслав Климчук.

Уся громада співчуває та розділяє біль непоправної втрати разом із рідними й близькими нашого Воїна, морського піхотинця, який міг би ще жити, якби росія не розв’язала цю криваву війну.

Нехай Господь оселить щиру душу спочилого у Царстві Небесному. Світла пам’ять і вічна слава Герою!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь