Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету...

Дата: 05.06.2023 12:34
Кількість переглядів: 303

5 червня відбулося чергове засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

У ході засідання 5 із 9 обраних депутатів розглянули 7 питань порядку денного, зокрема про внесення змін до рішення 30 сесії 8-го скликання від 16.02.2023 р. «Про прийняття об’єктів цивільного захисту у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади» та включення об’єкту малої приватизації до Переліку об’єктів комунальної власності Пулинської селищної ради, що підлягають приватизації.

З метою створення Єдиної системи відеоспостереження на території громади та покращення обслуговування обладнання, члени комісії підтримали проєкт рішення щодо безоплатної передачі майна комунальної власності (3-х систем зовнішнього відеоспостереження та 2 відеокамер) з відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури селищної ради на баланс КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради.

Крім цього, у ході засідання підтримали проєкти рішень про надання дозволу на переобладнання орендованих Червоноармійським районним судом приміщень, про затвердження плану роботи селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року та прийняття сміттєвозу для збору й перевезення твердих побутових відходів, наданого у якості гуманітарної допомоги Вонгровецьким повітом, у комунальну власність Пулинської селищної територіальної громади.

Значну частину часу приділили розгляду питання про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2023 рік. У ході виступу начальник фінансового відділу Людмила Сак поінформувала про розподіл залишку субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів субвенції на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, що утворився на початок бюджетного періоду, субвенції з місцевого бюджету на виконання окремих заходів з реалізації соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України» за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету та внесла пропозиції по розподілу перевиконання доходів загального фонду бюджету селищної територіальної громади станом на 01.04.2023.

По питаннях порядку денного також інформували заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков та секретар ради Людмила Метельська.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь