Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань земельних відносин…

Дата: 01.06.2023 14:45
Кількість переглядів: 354

01 червня відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства та екології. На засідання прибули 6 із 9 обраних депутатів.

Члени комісії розглянули понад 36 питань порядку денного, основну уваги зосередивши на питаннях внесення змін до рішень сесій 8-го скликання, надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та надання дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

Також присутні члени комісії підтримали проєкти рішень щодо передачі в оренду земельних ділянок та неуспадкованих земельних часток (паїв).

Крім цього, затвердили проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та оренду, технічні документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності та технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) (згідно зі списком).

У ході засідання також були розглянуті питання про припинення права користування земельними ділянками та щодо поновлення договорів про встановлення особистого та земельного сервітуту.

По питаннях порядку денного інформували спеціалісти сектору земельних відносин.

Після детального вивчення та обговорення питань порядку денного, члени комісії, зі змінами та доповненнями, підтримали відповідні проєкти рішень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь