Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах провели масштабний благодійний захід на підтримку ЗСУ

Дата: 02.06.2023 12:36
Кількість переглядів: 531

1 червня у приміщенні Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради відбулася урочиста мистецька подія – благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України, який став завершальним у марафоні благодійних заходів, проведених закладами культури громади.

Фото без описуРозпочалась акція на підтримку ЗСУ напередодні Дня матері, тому усі концерти, проведені у 14 сільських закладах культури громади, були присвячені саме цьому святу і її Величності матері.

Силами працівників культури, аматорів та небайдужих жителів громади, які долучилися до циклу благодійних заходів, благодійну скарбницю вдалося поповнити на 52 117 грн, у тому числі 38 062 грн зібрали на заходах, проведених у сільських закладах культури та 14 055 грн – на урочистій події у смт Пулини.

У Міжнародний день захисту дітей, присутніх гостей благодійного концерту вражали талановитий хоровий  колектив Центру культури і дозвілля (керівник – Іван Опанащук), незрівнянний Зразковий хореографічний колектив «Колорит» (керівник – Максим Пташнюк), обдаровані Олена Загацька та Марія Виговська. Звучали також інструментальні композиції від незрівнянних Оксани Новак (саксафон) та Миколи Марценюка (труба). Родзинкою концерту став виступ лауреата Міжнародних і Всеукраїнських пісенних конкурсів та фестивалів, золотого голосу Полісся Олексія – Будніка.

Щира вдячність усім, хто своїм посильним внеском продовжує підтримувати наших Захисників і Захисниць. Нехай ваше добро повертається до Вас сторицею!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь