Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 01.06.2023 09:00
Кількість переглядів: 511

Щороку, у перший день літа, ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.

Сьогодні щасливе дитинство українських діток затьмарене темними хмарами війни… Вже вдруге, перший день літа в Україні проходить в умовах повномасштабної війни. На жаль, війна торкнулася життя кожного маленького українця: сотні тисяч дітей були змушені тимчасово виїхати з країни, десятки тисяч перечікують повітряні тривоги в укриттях, тисячі живуть в зоні бойових дій…

У Міжнародний день захисту дітей, ми вкотре повторюємо: діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої держави і кожного з нас, найдорожчий наш скарб. Саме задля їх захисту і майбутнього ми продовжуємо протистояти рашистам, які увірвалися в нашу країну, адже українські діти, як і діти в усьому світі, мають право на життя, захист і цивілізоване майбутнє.

Дорогі батьки, без сумніву, виховання дітей – справа нелегка та відповідальна, особливо у час війни, та наш святий обов’язок огорнути цих янголиків своєю любов’ю і турботою, максимально заповнюючи у їх серцях тривожність та страх, найяскравішими барвами веселки, бо ж саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої України. Тож наполегливо вчіться, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, а ми робитимемо все для того, щоб небо над вами було завжди мирним. Бажаємо вам міцного здоров’я, яскравого сонечка, радісних моментів, здійснення мрій, безмежного щастя в люблячих родинах і під мирним українським небом!

Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діток, котрі залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Дуже хочеться, щоб діти в нашій країні та й в усьому світі, щохвилини, щодня, були радісними і щасливими, відчували мамине тепло і ласку та батьківське міцне плече. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, а кожен із маленьких мешканців Землі буде здоровим і щасливим.

Бережімо найдорожче! Бережімо наше майбутнє!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь