Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Очільник громади привітав випускників Пулинського ліцею зі  святом Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 828

Кінець травня для кожного з нас асоціюється зі зворушливими митями, пов’язаними з різними етапами шкільного життя, днем, коли шкільний дзвінок звучить по-особливому, наче віншуючи перехід на наступну сходинку.

У останній день весни територією громади прокотилася хвиля урочистих шкільних лінійок, присвячених Останньому дзвонику та вступу випускників закладів освіти у доросле життя.

Хвилююче і, водночас, зворушливе свято, сьогодні організували і на подвір’ї Пулинського ліцею. Привітати випускників та здобувачів освіти перехідних класів прийшли батьки, рідні та друзі. Завітав на урочисту лінійку і Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк.

Вітаючи випускників зі вступом у доросле життя, очільник громади від душі побажав їм миру, впевненості у власних силах, невичерпного натхнення та здійснення усіх найзаповітніших мрій.

«Щоб шлях у самостійне доросле життя був щасливим, сповненим тільки добрих подій і приємних здобутків. Вірю, що, попри складні часи війни, які усі ми переживаємо, Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже Ви – майбутнє вільної, незалежної і суверенної України. Також висловлюю глибоку вдячність усім педагогам, які невтомно працюють на складній освітянській ниві, щоб силою власної думки та теплом душі  творити майбутнє нашої країни».

Відповідаючи на усі вітання від присутніх, випускники 2023 року подарували їм незабутні емоції від сучасного танцю, у якому кожна мелодія і кожен рух – у самісіньке серце. По-дружньому, на сходинках  закладу, у який більше не зможуть зайти у ролі учнів, випускники, під гітару, заспівали пісню, та благословенні батьками, під вишитими рушниками, востаннє, зайшли до школи.

Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Бажаємо усім віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь