Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здобувачі освіти Вацлавпільського ліцею зібрали близько 5 000 грн на ЗСУ

Дата: 31.05.2023 08:45
Кількість переглядів: 874

З перших днів війни наші діти, немов на очах подорослішали, стали більш відповідальними та свідомими. І поруч із чистими дитинними бажаннями з’явилася одна заповітна для усіх мрія – якнайшвидша Перемога України над ворогом.

Усвідомлюючи важливість маленьких кроків на шляху до спільної Перемоги, діти почали малювати малюнки Захисникам і Захисницям, знімати та монтувати зворушливі відео, долучатися до найрізноманітніших благодійних заходів, ярмарків, флешмобів. З батьками, вчителями та поодинці вони жертвували свої скарбнички, щоб долучитися до збору на авто чи квадрокоптер, залюбки прикрашали смаколики для наших Героїв і з вдячністю дивилися на чоловіків і жінок у військовій формі.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, хочемо розповісти історію про здобувачів освіти Вацлавпільського ліцею, які спорудивши імпровізований блокпост, у «повному екіпіруванні», на вихідних збирають кошти на підтримку наших Воїнів.

Ліцеїстам Кірілу Поліщуку, Данилу Бондарчуку та Кароліні Бондарчук вдалося зібрати 4 775 грн, які вони з радістю передали директору ліцею Ларисі Грибан на закупівлю тканини для маскувальних сіток, що постійно плетуть учні, вчителі та працівники закладу.

На щастя, таких історій про патріотизм, любов до своєї країни та свідоме сприйняття дійсності серед здобувачів освіти громади безліч. І, звичайно, велика заслуга у цьому батьків наших дітей та освітян, які попри війну, виховують гідне підростаюче покоління, сповнене почуття любові до своєї Батьківщини, свого дому та усіх, хто нас оточує.

Віримо у нашу Перемогу! Молимося за наших Захисників і Захисниць! Пишаємося нашими дітьми!

Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь