Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся звітний концерт мистецької школи

Дата: 29.05.2023 11:25
Кількість переглядів: 465

27 травня у приміщенні Центру культури і дозвілля відбулася зворушлива мистецька подія, присвячена випуску вихованців КЗ «Пулинська мистецька школа» Пулинської селищної ради та неймовірний звітний концерт.

Фото без описуПід час церемонії вручення дипломів та відзнак усі присутні з радістю вітали неповторних та неперевершених випускників – місцевих знаменитостей разом із їх викладачами.

Зворушливі слова вітань звучали від директора мистецької школи Яни Сомплавської, яка щиро подякувала за постійну підтримку і допомогу Пулинському селищному голові Олександру Гаврилюку й начальнику відділу гуманітарного Олені Гузюк. За титанічну працю, оптимізм і вміння знаходити та розвивати таланти нашого краю слова вдячності звучали і на честь викладачів школи. Окрему подяку Яна Сомплавська висловила депутатам селищної ради, які посприяли у проведенні часткових заходів з утеплення приміщення.

За активну участь у житті мистецької школи нагородили талановитих вихованців: Віктора Андрієнка, Софію Лонську, Юрія Мосійчука, хореографічний колектив «Сузір’я» (художній керівник Олена Оріховська) тощо.Фото без опису

Звертаючись до випускників, директор закладу побажала їм успіхів та здійснення мрій у мирній Україні, творчого неспокою, постійного розвитку свого таланту та щасливого майбуття.

«Двері нашої школи завжди відкриті для кожного з Вас. Разом із викладачами ми радітимемо кожній зустрічі і пишатимемося вашими досягненнями, яких попереду незліченна кількість. У добру путь, наші найкращі», - насамкінець, мовила Яна Сомплавська.

Фото без опису

Слова привітань на честь обдарованих вихованців у цей день звучали і від секретаря селищної ради Людмили Метельської, яка подякувала Збройним Силам України за можливість жити, планувати, творити. Викладачам закладу побажала ніколи не втрачати вогник любові до своє справи, котрим щоденно палахкотять їх серця та горять очі.

«Дорогі випускники, щиро зичу Вам легкої дороги у доросле життя, успіхів у всіх планах та нових починаннях. Не забувайте стежини до творчої майстерні ваших наставників, адже вони, як і ваші батьки, хвилюються за вас, радіють разом із вами вашим новим досягненням та перемогам. Нехай Вам щастить!».

Фото без описуУрочисту частину завершили, виконуючи Державний Гімн, подумки дякуючи кожному Захиснику і Захисниці за новий день і можливість бути причетним до цієї творчої події.

Вихованці разом із викладачами відділів школи відкривали звітний концерт досить оригінальною інсценізацією буднів мистецької школи під супровід пісні «Музика рідного дому», яка вже від початку розчулила і глядачів, і батьків, і самих дітей та їх наставників.

Фото без описуПо-справжньому тепла, душевна атмосфера, яка переливалася хореографічними, музичними та інструментальними виступами, чуттєвість і щирість виконання, а також невидимий сум і гордість за пройдений мистецький шлях заповнили залу та огорнули спокоєм і умиротворенням кожного, хто у цей день прийшов підтримати вихованців мистецької школи та насолодитися їх безумовним талантом. Наповнювала енергією та натхненням і виставка картин вихованців художнього відділу, котра змушувала зупинятися та поринати у світ юного бачення нашого життя, його форм і кольорів.

Фото без опису

У цей день на сцені виступили: Софія Лонська та Віктор Андрієнко (композиція «Віночок сучасних українських пісень»), Назар Войтюк та Дарія Дюбченко («Блюз»), Софія Фатич («Чарівний сад»), Назар Войтюк («Сад молодий»), Софія Кучеренко («Два кольори»), Дарина Топчинська («Вийди сонечко»), Назар Михальчук («Чорна редька» та «Ой на горі два дубки»), ансамбль сопілкарів у складі Юрія Мосійчука, Андрія Корнійчука та їх викладача Івана Іщенка з віночком українських пісень, Анастасія Фатич (композиція Дж. Гершвіна «Колискова»), Олександр Хуторний та Дарина Топчинська («Ніч яка місячна»), Віталій Плосковітов («Зелене листя»), Марія Виговська («Синя пісня»), Діана Глубока («Тримай»), Андрієнко Віктор («Мелодія»).

Вражали глядачів і колоритний хореографічний колектив «Сузір’я», виконуючи театрально-танцювальні композиції «Калинонька», «Враже» та «Татанці». Незабутнім виявилися і виступи колоритного баяніста-віртуоза із Черняхова Віктора Денисова та чуттєве виконання пісень «Спи собі сама» й «Троянди на пероні» випускницею Пулинської мистецької школи Дашою Рибчинською.

Насамкінець, вихованці та викладачі закладу виконали оптимістичну та життєствердну пісню «100 % щастя», після чого, вже за традицією, разом із залом, заспівали патріотичну «Ой у лузі червона калина».

Фото без опису Фото без опису

Щира вдячність нашим талановитим дітям, їх батькам та колективу мистецької школи за незабутній захід у сучасному форматі. Окремі слова подяки директору Яні Сомплавській, викладачам Оксані Адамович, Ларисі Кот, Світлані Северин, Василю Бернацькому, Івану Іщенку, Олені Оріховській та Леоніду Фесенку за відданість справі, за любов до своєї професії та вміння розкривати і виховувати справжні таланти.

Бажаємо, щоб і надалі у нашій мистецькій школі панувала затишна творча атмосфера, де впевнено почувають себе і діти, і викладачі, а на мистецькому небосхилі спалахували нові юні зірки!

Дорогі випускники, нехай збуваються ваші мрії, а життя дарує світлі і радісні дні, сповнені життєвої сили і натхнення!

Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь