Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Команда здобувачів освіти Мартинівського ліцею зайняла 3 місце на обласному інтелектуальному конкурсі юних істориків

Дата: 26.05.2023 15:52
Кількість переглядів: 260

Хтось із відомих сказав, що історія – це скарбниця наших діянь, свідок минулого, приклад і повчання для сьогодення, застереження для майбутнього, а тому той, хто не знає історії, ніколи не зрозуміє свого народу.

Вивчаючи історію в закладах освіти, школярі досліджують генезис і закономірності розвитку українського народу, його боротьбу за національно-державну незалежність, прослідковують його діяльність з давніх-давен до сьогодення у соціально-економічній, духовній, політичній і державній сферах. Здобуті знання допомагають школярам не лише усвідомлювати основні історичні аспекти, а й сприяють постійному пошуку відповідей на причини та передумови певних історичних подій.

Активно займаються вивченням історії і у Мартинівському ліцеї. Нещодавно, команда  юних істориків Мартинівського ліцею «Таємне товариство мандрівниць у часі» взяла участь у обласному інтелектуальному конкурсі юних істориків.

До участі у змаганнях долучилися 8 команд, які виступали у ролі Доповідача,  Опонента і Рецензента. За умовами конкурсу на учасників чекала запекла та напружена інтелектуальна боротьба, цікаві і ґрунтовні доповіді, толерантне та справедливе опонування, відповідальні і аргументовані рецензії, жвава дискусія.

Члени журі, які оцінювали конкурс, відзначили ґрунтовну підготовку учасників, ввічливе ставлення один до одного та командний дух, переповнений інтелектуальними історичними алюзіями.

За підсумками конкурсу, команда юних істориків Мартинівського ліцею «Таємне товариство мандрівниць у часі» посіла почесне 3 місце та отримала Диплом третього ступеня.

Щиро вітаємо юних істориків та педагогічного тренера команди Інну Скаківську, вчителя історії Мартинівського ліцею, зі значним результатом на змаганнях обласного рівня.

Продовжуймо вчити історію, щоб пам’ятати своє коріння.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь