Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здобувачі освіти громади долучилися до обласного челенджу «Сучасні барви вишиванки в Україні та за кордоном»

Дата: 24.05.2023 16:49
Кількість переглядів: 635

Вишиванка для кожного українця це уособлення родової пам’яті, святості, що оживає у вишитих символах-оберегах: пшеничних колосках, барвінку, соняшниках. Це символ духовної спадщини нашої Батьківщини, нескореності духу, незламності переконань та любові до України.

Напередодні Дня вишиванки здобувачі освіти Пулинської громади активно долучилися до фоточеленджу «Сучасні барви вишиванки в Україні та за кордоном». Найбільш оригінальні фото з числа опублікованих в закладах освіти, представлені у двох номінаціях: «Моя вишиванка – мій оберіг», «Моя родина у вишиванці», стали основою фотосушки «Сучасні барви вишиванки», які експонувалися у холі відділу освіти селищної ради.

За рішенням членів журі конкурсу на рівні громади, фото «Родина Прокопчуків» з Кошелівського ліцею (номінація «Моя родина у вишиванці»)  та  «Україночка Уляна Ткач»  з Мартинівського ліцею (номінація «Моя вишиванка – мій оберіг)  захищатимуть честь нашої громади  на обласному етапі конкурсу.

Приємно, що останніми роками популярність української вишиванки значно зросла, а дорослі і малі, одягаючи її, навчилися відчувати поклик душі і нерозривну нитку єдності з усіма поколіннями українців, шанувати її оберегові властивості та сакральне значення цієї краси, створеної з полотна і ниток, яка дарує людині добру долю та здоров'я.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь