Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Козацький гарт» не лише гартує, а й згуртовує

Дата: 24.05.2023 10:18
Кількість переглядів: 504

З метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я школярів, виховання учнівської молоді на кращих традиціях українського народу, нещодавно, на базі Пулинського ліцею  відбулася спортивно-оздоровча гра «Козацький гарт».

Фото без описуУ спритності, швидкості та силі вправлялися учні 5-8 класів з Сколобівської, Староолександрівської гімназій, Вацлавпільського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Пулинського ліцеїв, Очеретянської і Чернявської філій Пулинського ліцею та Пулинської ДЮСШ.

Основним завданням таких активностей, звичайно,  є підвищення рівня фізичної підготовленості та збільшення рухової активності школярів, відродження національних традицій та культурної спадщини українського народу, а також формування здорової нації, що є запорукою сильної держави. Крім цього, ці змагання включені до заліку Гімназіади 2022-2023 навчального року.

До програми гри було включено «човниковий» біг, стрибки у довжину з місця, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, перетягування канату, естафета.

Фото без описуБоротьба на спортивному полі була досить напруженою, адже поодинці і усі разом учасники змагань намагалися показати власну спортивну майстерність, витривалість та командний дух.

Варто зазначити, що найзапеклішим та найбільш інтригуючим стало змагання з перетягування канату, де  найсильнішими виявилися спортсмени Пулинського ліцею.

Фото без опису«Козацький гарт» приніс багато веселих, захоплюючих емоцій, вражень і хвилин. Хтось відкрив в собі нові можливості, а дехто став більш впевненим у собі, та головне, що кожен чітко усвідомив свою приналежність до славних предків-козаків.

За підсумками усіх випробувань заслужену перемогу здобула збірна команда Пулинського ліцею (тренери Прохоренко О.С. та Тичина О.А.).  Друге місце вибороли спортсмени Пулинської ДЮСШ (тренер Павлюк Р.В.), третє – зайняли здобувачі освіти Вацлавпільського ліцею (тренер Рижук В.А.).

Фото без описуНасамкінець, команду-переможницю нагородили кубком, грамотою відділу освіти та приємними призами, а командам-учасницям вручили подяки відділу освіти.

Щиро вітаємо переможців та команди-учасниці. Зичимо нашим здобувачам освіти подальших успіхів, миру та здоров’я. Окрема вдячність талановитим вчителям фізичної культури закладів освіти за підготовку команд.

За матеріалами відділу освіти Пулинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь