Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення Пулинського селищного голови з нагоди Дня Героїв

Дата: 23.05.2023 09:00
Кількість переглядів: 182

День Героїв – щорічне свято в Україні, покликане вшанувати пам'ять про усіх українців, котрі присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність країни. Це свято величі духу Воїнів, які стали уособленням незборимості та нескореності української нації.

Українські Герої – це хоробрі і відважні чоловіки та жінки, славні лицарі Київської Русі, вільні та незалежні запорізькі козаки, гайдамаки, опришки, січові стрільці, партизани, майданівці, кіборги, Герої Небесної Сотні, незламні Захисники і Захисниці Азовсталі, Бахмуту, Соледара, Маріуполя, Запоріжжя, Харкова, Чернігова, Сум, Херсона, Оборонці Дніпра, Миколаїва, Одеси, Донецька, Луганська – це звичайні люди, котрі на своєму фронті наближають нашу Перемогу у боротьбі проти ницих окупантів.

Сьогодні ми маємо нових Героїв – Воїнів Небесного війська, які на вівтар свободи і незалежності України піднесли найвищу жертву – власне життя. Наші Герої – це кожен, хто кров’ю і потом, проходячи кривавий шлях війни і страждань, невимовного болю, фізичного і психологічного, залишається надійним щитом правди і справедливості.

Українські Герої – це невтомні волонтери, лікарі, представники силових структур, рятувальники, вчителі, сільгоспвиробники, кожен, хто донатить та підтримує українську армію.

У День Героїв України ми даруємо щиру вдячність тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь та вшановуємо світлу пам'ять про кожного, хто виборював нашу незалежність і віддав життя у боротьбі за рідну землю.  Знаємо їхні імена, памʼятаємо подвиги, безмежно пишаємося та шануємо…

Схилімо голови перед Захисниками і Захисницями, котрі сьогодні боронять українські землі, відстоюють суверенітет України на передовій, щодня ризикуючи життям, задля нашого вільного майбутнього.

Щиро молимось до Бога, щоб на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, нарешті запанував мир і злагода.

Памʼятаємо полеглих і шануємо живих! Слава Героям!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь