Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконавчого комітету селищної ради

Дата: 16.05.2023 16:15
Кількість переглядів: 148

16 травня 2023 року під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, під час якого було розглянуто понад 10 питань порядку денного, за якими прийнято відповідні рішення.

У ході засідання члени виконавчого комітету заслухали інформацію про стан виконання бюджету Пулинської селищної територіальної громади за 3 місяці 2023 року.

«За 3 місяці 2023 року бюджет селищної територіальної громади за загальним фондом виконано по доходах у сумі 29 520,4 тис. грн. і по видатках у сумі 26 240,8 тис. грн., що дорівнює відповідно 105,4% та 86,7% від уточненого плану на звітний період», - поінформувала головний спеціаліст фінансового відділу Наталія Якусевич.

Заслухавши та обговоривши пропозиції начальника відділу освіти селищної ради Наталії Опанашук, зі змінами і доповненнями,  було підтримано проєкт рішення щодо затвердження Положення про присудження премії обдарованим дітям та учнівській молоді. Щорічна разова премія Пулинської селищної ради призначатиметься обдарованим дітям громади віком від 4 до 18 років за вагомі досягнення та значні успіхи у сфері освіти, фізичної культури та спорту, з метою реалізації політики щодо створення сприятливих умов для обдарованих дітей, розкриття творчого потенціалу учнів, відзначення, підтримки і стимулювання талановитих дітей громади.

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Указу Президента України від 24 лютого 2022 року №64 «Про введення воєнного стану в Україні» (зі змінами), на виконання доручення начальника обласної військової адміністрації за підсумками онлайн-наради на тему: «Шляхи розвитку в громадах області ветеранської політики для інтеграції у цивільне життя Захисників та Захисниць України» від 21.03.2023,  виконавчий комітет селищної ради вирішив створити ветеранський хаб (простір) при відділі організації надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради, як окреме робоче місце для надання різного виду послуг військовослужбовцям, ветеранам війни, учасникам бойових дій, родинам загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та затвердив персональний склад учасників для залучення в роботі ветеранського хабу (простору).

Розглянувши акти обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, члени виконавчого комітету надали дозвіл на видалення загалом 40 дерев у смт Пулини, у тому числі 25 шт на території селищного парку біля пам’ятника Т.Г. Шевченка та 11 осокорів по вул. Незалежності (поблизу в’їзного знаку «Пулини»), а також 8 аварійних дерев в с. Зелена Поляна, 25 аварійних дерев в с. Ясенівка та 2 аварійних дерева в с. Ялинівка.

Значну частину часу приділили розгляду заяв та доданих документів громадян відносно коригування та присвоєння адрес будинкам (частинам житлових будинків) садибного типу з господарськими будівлями й спорудами, а також щодо присвоєння фактичної та поштової адреси об’єктам нерухомого майна й уточнення поштової адреси садибного типу з господарськими будівлями й спорудами.

Враховуючи захист житлових прав дітей, позбавлених батьківського піклування, заслухавши інформацію головного спеціаліста служби у справах дітей Тетяни Андрійчук, було вирішено взяти дітей на позачергову чергу квартирного обліку для отримання житла та соціальний квартирний облік. Також затвердили висновок щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини.

Крім цього, було підтримано проєкти рішень щодо внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Лікарня» Пулинської селищної ради на 2023 рік та затверджено склад комісії з надання матеріальної допомоги жителям громади.

Присутні члени виконавчого комітету селищної ради, окрім іншого, розглянули 7 звернень про виділення одноразової грошової допомоги на лікування та 4 заяви щодо виділення допомоги на поховання, виділивши з селищного бюджету 62 000 і 6 000 гривень відповідно.

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь