Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Колоритівці доєдналися до благодійної мистецької акції "Творчі - незламним!"

Дата: 16.05.2023 08:15
Кількість переглядів: 496

14 травня 2023 року обдаровані вихованці Зразкового хореографічного колективу «Колорит» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» взяли участь у Благодійній мистецькій акції "Творчі - незламним!"

30 учасників колективу (старша група) мали унікальну нагоду здійснити яскраву, артистичну мандрівку, провести час з талановитою молоддю Житомирщини та заслуженими діячами мистецтв, обмінятися досвідом та почерпнути нові знання, а також зарядитися новими позитивними емоціями.

У рамках заходу, організованого БФ "Надія Є", за підтримки Житомирської обласної військової адміністрації, Житомирської міської ради, наші юні таланти отримали дуже важливі консультаціі від високо професійних тренерів: Тетяни Коновал, Олени Заведії, Ярослави та Любомира Бовсуновських, Ольги Костюшко, Дарії Супрунюк, зустрілися із зірковим виконавцем, володарем Гран-Прі міжнародного конкурсу в Іспанії, переможцем теле-шоу «Україна має талант» - Артемом Фесько, познайомились та вивчили історико-побутовий танець Поліського регіону, а також стали частиною хореографічного флешмобу «Рухаємось до Перемоги».

Крім цього, наші колоритівці разом із обдарованою молоддю з різних куточків області, в єдиному пориві розучили і спільно виконали пісню О. Пономарьова «Заспіваймо пісню за Україну», здійснили змістовну екскурсію визначними місцями Житомира, взяли участь у розіграші та отримали хороші призи.

Окрім дивограю незабутніх емоцій, діти збагатилися знаннями про роль мистецтва як засобу національної свідомості та ідентичності, а також отримали індивідуальні сертифікати про підвищення рівня знань.

Усупереч жорстокій реальності війни, наш обов’язок допомогти та підтримати обдарованих дітей та молодь у досягненні своїх творчих мрій.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь