Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з днем сім'ї

Дата: 15.05.2023 09:00
Кількість переглядів: 92

Шановні мешканці Пулинської громади!

Щорічно, 15 травня ми відзначаємо Міжнародний день сімсвято, яке символізує вічні родинні цінності, любов і підтримку рідних людей.

Для кожного з нас сім'я – найнадійніша фортеця, місце, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Здавна, наші предки не мислили власного щастя без сім'ї, без домашнього вогнища та культу Роду, вважаючи, що без сім'ї - немає щастя на землі.

Українська сім'я будувалася на засадах духовності і віри, справедливості, рівності та жертовності, у тісній єдності зі своїм народом, з його історією, звичаями та традиціями. З дитинства у наших родинах прищеплюється любов до Батьківщини, до рідної землі, до віри, формуючи в душах дітей почуття гордості за рідну країну та патріотизму.

Сприйняття сім'ї, як цеглинки, з якої складається суспільство, наша громада та наша держава, дає сили нашому народові протистояти у війні, розв’язаній росією проти України. Ми усвідомлюємо, що українська родина – це основа Української Нації, її багатство. І це багатство зараз захищають на війні наші Герої...

З нагоди свята щиро зичу кожній родині затишку, спокою, любові, достатку, взаєморозуміння та мирного неба. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою у неприємностях, а підтримка найрідніших допомагає впоратися з будь-якими труднощами! Нехай ваше сімейне вогнище завжди горить і дарує тепло. Благополуччя і добра кожній сім'ї!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь