Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із чергового засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 10.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 617

На черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка присутні члени комісії розглянули 3 питання порядку денного.

Фото без описуІнженер охорони та захисту лісу ДП «ПУЛИНСЬКИЙ ЛІСГОСП АПК» Володимир Давидюк поінформував про стан підготовки лісогосподарських підприємств до роботи у пожежонебезпечний період 2023 року, наголосивши на необхідності проведення роботи щодо інформування населення про заборону розводити вогонь у лісі, яка може спричинити пожежу. Крім цього, було зазначено, що наразі проводяться комплексні заходи щодо приведення у відповідність до правил і норм у сфері пожежної безпеки системи протипожежного захисту та створення меліоративної смуги.

Значну частину часу присутні члени комісії та старости старостинських округів приділили розгляду питання щодо організації забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення на території Пулинської селищної ради.

Головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Житомирського районного управління Держпродспоживслужби Олександр Лігута, серед іншого зазначив, що за 2022 рік та перший квартал 2023 року спалахів інфекційних захворювань, випадків ботулізму, харчових отруєнь на території Пулинської громади не зафіксовано. Також у ході звіту було наголошено, що планові та позапланові перевірки об’єктів підвищеного епідризику, відповідно до вимог Постанови № 303, не проводилися.

У ході засідання розглянули питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки і дотримання заходів безпеки під час відключення електроенергії, що виникають через російську збройну агресію. Також було наголошено на необхідності внесення змін до договорів електропостачання щодо використання генераторів та щодо профілактики випадків травмування і загибелі людей під час порушення правил експлуатації генераторів та туристичних газових пальників.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь