Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинській бібліотеці експонується виставка «День Європи в Україні»

Дата: 09.05.2023 16:32
Кількість переглядів: 200

У цьому році вперше Україна офіційно відзначає День Європи разом із країнами ЄС. Відзначення Дня Європи в нашій державі – це підтвердження єдності України та Європи не лише за географічною ознакою, а й за історією, спільними цінностями.

З нагоди цього свята 9 травня у бібліотеці Пулинської селищної ради було оформлено виставку-експозицію «День Європи в Україні», з якої можна почерпнути знання про Європу, її країни та народи, природу, історію, традиції. Дорослі відвідувачі та читачі юнацького віку мали нагоду краще пізнати художні твори відомих європейських письменників. А для юних читайликів експонувалася книжкова виставка «Європейський дитячий бестселер - просто супер».

Експоновані видання цих книжкових виставок розширюють знання з питань європейської інтеграції та відкривають все різнобарв'я найкращих письменників Європи, тому знайшли відгук у серцях пулинців, які у цей день долучилися до відзначення Дня Європи.

День Європи для українців – це гарна нагода більше дізнатися про сусідні країни, зібратися разом та поспілкуватися. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона є у серці кожного українця.

Сьогодні ми швидко рухаємося дорогою до членства в ЄС, незважаючи на усі перешкоди, бо українці – найсміливіші, найпрацьовитіші, найволелюбніші і їх прагнення ніхто не зможе похитнути.

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь