Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Меморіальні заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення у старостинських округах громади (фотозвіт)

Дата: 08.05.2023 16:27
Кількість переглядів: 506

Час не владний над щирою вдячністю людських сердець, і скільки б не минуло часу, пам'ять про вічний подвиг Воїнів-Захисників житиме...

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу, його визначного внеску у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, учасників українського визвольного руху цього періоду та нинішніх Захисників України, у старостатах Пулинської громади відбулися пам’ятні заходи.

Старости старостинських округів, діловоди, працівники культури, учасники освітнього процесу, священики та жителі населених пунктів громади у цей день відвідали братські могили, пам’ятники загиблим у роки Великої Вітчизняної та Другої Світової війни, пам’ятники загиблим односельчанам та безвісти зниклим Воїнам, щоб хвилиною мовчання вшанувати пам’ять людей, чиє життя було обірване насиллям світового масштабу, найбільш кривавою і жорстокою сторінкою в історії людства – Другою світовою війною.

Несли квіти і до місць вічного спочинку Захисників України, які віддали життя у криваві війні проти російських окупантів.

Ми віддаємо шану усім Героям, які своїми життями заплатили за Перемогу, та тим, хто зараз б’ється за незалежність України та вільне майбутнє, наближаючи нову Перемогу. Герої не вмирають!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь