Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Старости старостинських округів прозвітували про роботу за I квартал

Дата: 01.05.2023 09:13
Кількість переглядів: 386

З метою інформування про досягнення та виклики у функціонуванні старостинських округів, задля забезпечення відкритості та доступності, оцінки роботи, а також долучення громадськості до заходів, які проводяться в межах населених пунктів, старости звітували про пророблену роботу за I квартал 2023 року.

Звітували перед селищним головою та іншими посадовими особами у формі мініпрезентації, демонструючи фото та відео матеріали про життєдіяльність населених пунктів.

Фото без описуУ ході звіту старости поінформували про кількість отриманих звернень від мешканців, виданих довідок, вчинених нотаріальних дій, складених актів обстежень, оформлених справ щодо соціальної допомоги, а також про демографічні зміни, налагодження дієвої комунікації з мешканцями тощо.

Протягом звітного періоду старости старостинських округів проводили прийоми громадян, на яких вирішувались різні питання, у тому числі земельні та нотаріальні, а також питання щодо оформлення соціальних виплат, пільг, субсидій та інше.

Крім цього, регулярно проводилась робота з впорядкування погосподарського обліку, з метою уточнення та внесення змін щодо житлових будинків, площ земельних ділянок, власників погосподарських об’єктів. Також повідомляли фізичних осіб щодо заборгованості зі сплати земельного податку, податку на нерухоме майно, уточнювали облікові дані військовозобов’язаних тощо.

Належну увагу, за словами старост, у населених пунктах приділяли і поточним проблемам: вчасному вивезенню сміття, покосу бур’янів та здійсненню заходів з благоустрою. У центрі уваги старост і підтримка людей літнього віку, внутрішньо переміщених осіб та сімей, які потрапили у складні життєві обставини. Значну частину часу приділили питанням підтримки Воїнів-земляків та досягненням на волонтерському фронті.

Звітуючи перед громадою про свою роботу, окрім статистичних даних та господарської частини роботи, старости подякували керівництву громади, місцевим мешканцям, підприємцям та благодійникам за ту працю, яка щоденно покращує життя мешканців Пулинської громади, а також за усі зусилля, докладені для всебічної підтримки Збройних Сил України та Воїнів-земляків.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь