Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітаємо «Колорит» із перемогою у Всеукраїнському конкурсі «Код нації. Українська сніжниця»

Дата: 03.05.2023 08:21
Кількість переглядів: 747

Творчі та надзвичайно активні вихованці Зразкового хореографічного колективу «Колорит» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» разом із обдарованим художнім керівником Максимом Пташнюком продовжують примножувати свою колекцію нагород.

Нещодавно стало відомо, що колоритівці отримали відразу 2 Дипломи за перші місця у  номінації «Хореографічна Україна» Всеукраїнського конкурсу творчих проєктів «Код нації. Українська сніжниця».

З-поміж 800 колективів та солістів, нашому хореографічному колективу вдалося передати автентичність народного танцю, насиченого любов’ю до рідного краю, продемонструвати досконалу техніку та злагодженість, щоб, врешті, запалити свою зірочку на п’єдесталі переможців.

Щиро вітаємо колектив з перемогою та дякуємо, що продовжуєте популяризувати українську культуру та народні звичаї, створювати хореографічні творчі проєкти, спрямовані на поширення в сучасному українському суспільстві культурних, освітніх, духовних та патріотичних цінностей.

Нехай множаться й збуваються Ваші мрії та бажання, а творча стежинка веде Вас до успіху! Зичимо кожному мистецьких злетів, потужних звершень, миру, весняного настрою та несподіваних приємних подарунків долі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь