Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Для волонтерського осередку при Пулинському ліцеї придбали 300 м спанбонду

Дата: 27.04.2023 09:12
Кількість переглядів: 176

«В єдності – сила і міць українців» - вислів, який глибоко вкорінився у серцях і думках українців 24 лютого 2022 року. За безкінечно довгі 429 днів повномасштабної війни, кожен із впевненістю може сказати, що перемога залежить від великих і маленьких справ кожного з нас.

Завдяки згуртованості, підтримці та допомозі усіх небайдужих, наша громада продовжує активно підтримувати українську армію та Воїнів-земляків, намагаючись забезпечити їх потреби. Нещодавно зі спільного благодійного рахунку, відкритого у Пулинській громаді, було перераховано 4 175 грн (враховуючи послуги з доставки) на придбання 300 м спанбонду (1 рулону) для волонтерського осередку при Пулинському ліцеї, який потужно займається волонтерською діяльністю, у тому числі виготовленням маскувальних сіток для наших Захисників.

Спанбонд – це щільний та міцний текстильний матеріал, який довго зберігає цілісність і практично не схильний до механічних розривів. Завдячуючи наполегливості, працьовитості і патріотизму надійних помічників ЗСУ – постійних волонтерок осередку, учнівського та педагогічного колективів Пулинського ліцею та усіх небайдужих мешканців громади, рулон цієї камуфляжної тканини, зовсім скоро стане надійним маскуванням для наших Захисників.

Висловлюємо слова щирої подяки усім, хто попри виснаження, емоційну втому та нестачу вільного часу продовжує волонтерити, та закликаємо кожного долучитися до спільного виготовлення маскувальних сіток.

За словами координаторки волонтерського осередку Наталії Пашківської, наразі отримали велике замовлення на маскувальні сітки від наших Захисників. Щоб вчасного його виконати, волонтерський осередок дуже потребує більшої кількості людей.

«Для нас гаряча пора на городах, а для ЗСУ гаряче на передових позиціях. Допомогати бійцям - обов'язок кожного. Долучайтеся в зручний для вас час! Мій номер телефон: 0960133844» - у соцмережі зазначила волонтерка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь