Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

7 768 грн, зібрані у рамках благодійної виставки «Вишито нитками», перерахували на благодійний рахунок

Дата: 25.04.2023 15:04
Кількість переглядів: 222

Днями у музеї «Пулинські барви» експонувалася благодійна персональна виставка нашого земляка Олександра Куделіна. Охочі доторкнутися поглядом до мистецтва прекрасного мали нагоду протягом кількох днів пізнавати унікальні картини майстра художньої вишивки.

У творчому доробку талановитого вишивальника – вишита жіноча та чоловіча, «Борщівська», сорочки, репродукція натюрморту Паулюса Теодора ван Брюсселя «Квіти у вазі», виконана лічильним хрестиком у 50 кольорах, вишиті у техніці гобеленового стібка канонічні та «хатні» ікони за ескізами дизайнера Стоянки Іванової та митця Олександра Охапкіна, ексклюзивні ікони та вишиті чорно-білі портрети, виконані за самостійно розробленими схемами.

Картини майстра-земляка вражають своєю досконалістю і гармонійним поєднанням кольорів, інкрустованого дороговартісного каміння та коштовних ниток з трьома відтінками золота. Усі вони наче дихають українськістю, що створює неймовірну атмосферу затишку і сакральності.

За три дні, поки експонувалася виставка, завдяки безсумнівному таланту Олександра Куделіна та усім відвідувачам виставки, вдалося зібрати 7 768 грн на підтримку Воїнів-земляків. Кошти митець передав Пулинському селищному голові Олександру Гаврилюку з подальшим поповненням спільного благодійного рахунку, відкритого у громаді.

Пулинська селищна рада висловлює слова щирої вдячності обдарованому майстру Олександру Куделіну за можливість пізнати унікальну техніку вишивки картин та за підтримку Захисників нашої громади, які нині стримують ворога на фронті.

Нехай ваш патріотизм та щире бажання допомогти Воїнам-землякам приносить нові сили та натхнення для творчості. Від душі зичимо вам і надалі надихатися улюбленою справою та створювати справжні шедеври художньої вишивки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь