Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

БО «Благодійний фонд «НАДІЯ ДЛЯ ВСІХ» надала допомогу у вигляді продуктових наборів

Дата: 26.04.2023 11:39
Кількість переглядів: 473

В умовах війни, сім’ї все частіше стикаються з проблемами соціального характеру, які негативно впливають на рівень їх життя та викликають потребу у підтримці та допомозі. Саме таку підтримку надає благодійна організація «Благодійний фонд «НАДІЯ ДЛЯ ВСІХ», головною метою якої є досягнення майбутнього, де кожна дитина виховується у безпечному, люблячому домі, а також підтримка сімей через надання їм благодійної допомогу у вигляді продуктових наборів.

Так, служба у справах дітей Пулинської селищної ради вчергове отримала 100 продуктових наборів від БО «Благодійний фонд «НАДІЯ ДЛЯ ВСІХ», які будуть роздані дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, а також дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах та на обліку в службі у справах дітей.

Ще 75  продуктових пакунків отримала КУ «Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради», які згодом будуть передані особам похилого віку та людям з інвалідністю, які перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг.

Висловлюємо щиру вдячність директору благодійної організації Світлані Штих та усій команді фонду за надану допомогу, небайдужість і підтримку найбільш вразливих категорій сімей.

Ваші зусилля надзвичайно важливі для людей, які переживають важкі часи. Ми глибоко цінуємо вашу працю та підтримку. Від душі зичимо міцного здоров’я, сил і наснаги робити цей світ кращим і добрішим. Нехай ваше добро повертається до Вас сторицею.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь