Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З нагоди 37-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2023 12:37
Кількість переглядів: 410

Минає 37-ма річниця після того, як на 4-му енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції сталася катастрофа планетарного масштабу, яка стала найбільшою за всю історію ядерної енергетики, як за кількістю загиблих і потерпілих від її наслідків, так і за економічним збитками.

26 квітня – трагічна дата, яка сколихнула увесь світ і назавжди змінила ставлення до використання мирного атома. День, який безповоротно змінив долі тисяч людей…

У День Чорнобильської трагедії, Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф, працівники Пулинської селищної ради та її структурних підрозділів на чолі з Пулинським селищим головою Олександром Гаврилюком поклали квіти до пам’ятного знака «До 20-ї річниці аварії на ЧАЕС» та вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

"Щороку, у цей день, всі ми,  із гордістю та шаною,  згадуємо героїчний подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС, наших співвітчизників, які першими вступили в нерівний двобій із цією жорстокою зброєю, яка здатна вмить випалити усе живе. Ми пам’ятаємо цей страшний урок, а тому сьогодні, чітко усвідомлюємо, що несемо відповідальність не тільки за сучасний стан довкілля, а й за життя майбутніх поколінь!" - наголосив очільник громади Олександр Гаврилюк.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь