Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Подвиг. Пам'ять. Чорнобиль. Істина»: неповнолітній суб’єкт пробації разом із матір’ю та волонтером пробації відвідали виховний захід 

Дата: 25.04.2023 16:52
Кількість переглядів: 511

26 квітня минає 37 років від трагічного дня, коли на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції стався вибух і тисячі радіоактивних мікрочастинок здійнялися у повітря. Невидима смерть розповзлася землею, проникла у воду, стала єдиним цілим із повітрям. Лише потріскування дозиметру вказувало на те, що поруч – смертельна небезпека.

Напередодні річниці, 25 квітня 2023 року, у приміщенні бібліотеки Пулинської селищної ради неповнолітній суб’єкт пробації разом із матір’ю, як законним представником, та волонтером пробації Яною Лозінською відвідали захід на тему: «Подвиг. Пам'ять. Чорнобиль. Істина». 

У фонді бібліотеки представлені документальні матеріали, художні твори, публіцистичні нариси про Чорнобильську трагедію. Окрему увагу приділено виданню «Книга Пам’яті України. Чорнобильська трагедія. Житомирська область». У цій книзі закарбовані імена понад 8,5 тисяч учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, котрі проживають на території області або померли протягом 30 років.

Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які пройшли через усі кола ядерного пекла, задля збереження життя і здоров’я майбутніх поколінь.

Житомирський районний сектор №8

філії Державної установи «Центр пробації»

у Житомирській області

(смт Пулини)

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь