Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Мешканці громади зібрали 82 350 грн на придбання тепловізора, турнікетів і медикаментів для Воїнів-земляків

Дата: 18.04.2023 12:28
Кількість переглядів: 217

З початку повномасштабної війни кожен мешканець нашої громади активно підтримує військовослужбовців ЗСУ, у тому числі Воїнів-земляків. Регулярно проводяться збори коштів на придбання вкрай необхідних речей для наших Захисників.

На початку квітня був оголошений збір на тепловізор для Воїна-земляка, мешканця с. Стара Олександрівка – Олександра Григоровича Опанащука, який разом із побратимами готувався вирушити на один із найпекельніших напрямків фронту – Бахмут.

На придбання тепловізора зі спільного благодійного рахунку, відкритого у нашій громаді, було перераховано 30 000 грн. Це кошти, які напередодні передали організатори масштабного благодійного заходу «Добре серце» – Вікторія Іщенко та Олеся Габриадзе (Ведучі На Вашому Святі).

Приємно, що активно відгукнулися на клич про допомогу багато мешканців громади. Значний внесок зробили наші освітяни, які регулярно дбають про Захисників і Захисниць, допомагаючи як фінансово, так і плетучи сітки та готуючи домашню випічку, смаколики й інші ситні страви традиційної української кухні.

Загалом, за невеликий проміжок часу, враховуючи кошти зі спільного благодійного рахунку,  вдалося зібрати 82 350 грн. За ці кошти були придбані тепловізор, вартістю 71 470 грн (з урахуванням послуг Нової пошти), 12 турнікетів – 8 400 грн та медичні препарати – 2 480 грн.

Щира вдячність за небайдужість та посильний внесок усім, хто став частиною благодійного збору на підтримку Воїнів-земляків. Нехай ваша душа завжди буде наповненою добром, а серце - радістю.

Віримо в Українську Армію! Молимось за наших Захисників і Захисниць!Разом наближаємо нашу Перемогу!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь