Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань земельних відносин…

Дата: 13.04.2023 16:34
Кількість переглядів: 252

13 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства та екології. На засідання прибули 6 із 9 обраних депутатів.

Члени комісії розглянули понад 43 питання порядку денного, основну уваги зосередивши на питаннях надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та щодо інвентаризації земельних ділянок, внесення змін до рішень сесій 8-го скликання, припинення права користування та розірвання договорів оренди, передачі в оренду земельних ділянок і неуспадкованих земельних часток (паїв) тощо.

Фото без описуКрім цього, затвердили технічні документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок комунальної власності та технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території Пулинської селищної ради, а також технічні документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, у тому числі невитребуваних земельних часток (паїв).

Розглянувши клопотання ТОВ «лайфселл», було вирішено підтримати проєкт рішення щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в оренду ТОВ «лайфселл».

У ході засідання комісією було розглянуто колективні звернення жителів с. Гута-Юстинівка та с. Чехівці Новозаводського  старостинського округу про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою створення громадських пасовищ, а також надано дозвіл на розроблення нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення за межами населеного пункту.

Також члени комісії затвердили ряд проєктів землеустрою, зокрема:

  • щодо відведення земельних ділянок в оренду для сінокосіння і випасання худоби із земель запасу комунальної власності на території Пулинської селищної ради;
  • щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства, а також для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови і для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

Фото без опису Фото без опису 

У ході засідання постійної комісії з питань земельних відносин, будівництва, житлово-комунального господарства та екології, серед іншого, було розглянуто звернення депутатів Пулинської селищної ради до відділення поліції №4 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області щодо незаконної порубки дерев на території Пулинської громади.

Фото без описуПісля детального вивчення та обговорення питань порядку денного, члени комісії, зі змінами та доповненнями, підтримали відповідні проєкти рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь