Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На благодійному ярмарку у Пулинському ліцеї на підтримку Воїнів-земляків зібрали 15 241 грн

Дата: 14.04.2023 15:10
Кількість переглядів: 563

Здобувачі освіти Пулинської громади разом з колективами закладів освіти та батьками регулярно підтримують наших Захисників і Захисниць, організовуючи найрізноманітніші заходи.

Напередодні світлого свята Воскресіння Господнього, 13 квітня, у Пулинському ліцеї, за ініціативи ради учнівського самоврядування, вже вдруге провели благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України.

У рамках благодійної події кожен клас ліцею, заручившись підтримкою батьків та вчителів, готував солодощі та вироби ручної роботи, які продавали під час ярмарку. Ліцеїсти намагалися вразити «покупців» не лише зовнішнім виглядом смаколиків, оригінальними смаком та упаковкою, а й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших Воїнів.

Найбільшу суму серед учнівських колективів зібрали здобувачі освіти 8-А класу, тому саме восьмикласники виконали важливу місію - передали зібрані кошти очільнику Пулинської громади Олександру Гаврилюку, після чого вони були перераховані на спільний благодійний рахунок, відкритий у громаді.

Пулинська селищна рада висловлює слова щирої вдячності кожному, хто став частиною благодійної справи – збору коштів на підтримку ЗСУ. Окреме «дякую» кажемо нашим педагогам та батькам, які виховують гідне, чесне і свідоме підростаюче покоління.

Приємно, що наші діти усвідомлюють – важливо працювати на Перемогу усім, не втомлюючись і не забуваючи, що сьогодні ми маємо можливість відзначати світле свято Великодня тільки завдяки жертві усіх тих, хто стоїть на варті суверенітету і цілісності нашої країни.

Так тримати! Разом до Перемоги!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь