Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із чергового засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 10.04.2023 13:05
Кількість переглядів: 216

7 квітня під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Присутні члени комісії розглянули 3 питання порядку денного.

Фото без описуЗаступник начальника управління  начальник відділу з питань наглядово-профілактичної роботи Звягельського районного управління ГУ ДСНС України в Житомирській області Анатолій Павленко поінформував про затвердження Заходів щодо підготовки населених пунктів та об’єктів до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду та запобігання виникненню лісових пожеж у 2023 році на території  Пулинської громади.  

Серед переліку заходів:

  • вжиття заходів щодо недопущення спалювання пожнивних рештків, сухої трави, сміття тощо на земельних ділянках;
  • висвітлення інформації, роз’яснень, застережень, звернень щодо дотримання правил пожежної безпеки;
  • проведення виховної роботи, спрямованої на запобігання пожеж від дитячих пустощів з вогнем та навчання населення правилам пожежної безпеки і правилам безпечної поведінки в побуті;
  • продовження робіт щодо попередження виникнення та ліквідації пожеж, виявлення осіб, що здійснюють випалювання сухої рослинності та патрулювання територій, які прилягають до населених пунктів тощо.

З урахуванням пропозицій та зауважень, внесених у ході обговорення, члени комісії затвердили План дій щодо дощових паводків на території  Пулинської  селищної ради у 2023 році та склад оперативної (мобільної) групи по координації дій органів управління у паводковий період у 2023 році.

Також у ході засідання розглянули питання про визначення місць масового відпочинку на водних об’єктах на території громади.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь