Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

4 вихованок КЗПО «ЦДЮТ Пулинської селищної ради» отримали дипломи за І місце у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі

Дата: 10.04.2023 10:01
Кількість переглядів: 196

Нещодавно Український державний центр позашкільної освіти, за підтримки Міністерства освіти і науки України, провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Квіти України».

У глобальній мистецькій події взяли участь 335 творчих робіт у номінаціях «Сценічний костюм» та «Карнавальний костюм» з 19 областей України. Серед претендентів на перемогу і талановиті вихованці гуртка «Виготовлення іграшок-сувенірів» КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради».

Журі відзначили потужний рівень конкурсних робіт, які вражали яскравістю, різнобарвністю, тематикою, оригінальними стилями та техніками виконання. Сценічні костюми учасників були пишно прикрашені традиційними польовими квітами, які здавна уособлювали красу нашої держави та духовну міць народу. 

За підсумками Всеукраїнського фестивалю-конкурсу сценічних та карнавальних паперових костюмів «Стильний папір. Квіти України», за сценічний костюм «Поліські візерунки», вихованці гурткаМарта Довгалюк, Катерина Пишнюк, Уляна Домославська, Сабіна Анна Дмуховська (керівник  Людмила Подкаура) – здобули дипломи за І місце.

Щиро вітаємо юних обдарованих мисткинь нашого краю та їх наставницю з черговими перемогами. Від душі зичимо невичерпного джерела натхнення і наснаги в житті, безкрайнього неба мрій і фантазії, мирного неба і світлого майбутнього.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь