Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулася церемонія прощання із загиблим Захисником Сергієм Хоміченком

Дата: 07.04.2023 17:21
Кількість переглядів: 116

Сьогодні, 7 квітня, з молитвою і сльозами, живим коридором в останню дорогу провели мужнього Захисника, Воїна-земляка - СЕРГІЯ ХОМІЧЕНКА, який віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої   країни.

Жителі села Чехівці, Нового Заводу та усієї громади зібралися біля батьківського будинку нашого Героя, щоб вшанувати світлу пам'ять про загиблого Захисника Сергія та у цю гірку годину підтримати згорьованих батька, маму, сестру, дружину, рідних та друзів. 

Схиляючись у скорботі та розділяючи біль непоправної втрати, Пулинська селищна рада висловлює щирі слова співчуття родині і близьким полеглого у бою Героя.

Царство небесне і вічна пам’ять світлому, чесному, справедливому і волелюбному Оборонцю, який понад усе любив Україну і поклав своє життя за її мирне майбутнє. Нехай Господь прийме Сергія ХОМІЧЕНКА у свої обійми та подарує йому Царство Небесне!

Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь